A plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors

UPDATE: Femeia plecată din satul Pojoga a fost identificată pe raza satului și preluată de un echpaj al ambulanței pt evaluarea stării de sănătate si eventuale îngrijiri medicale.


La data de 30.10.2019, în jurul orei 18:05, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ilia au fost sesizați de o femeie în vârstă de 65 de ani, din comuna Zam, cu privire la faptul că, în jurul orei 15:00, mama sa, TUDOSĂ IOANA, în vârstă de 93 de ani (foto, cunoscută cu afecţiuni medicale), a plecat voluntar de la adresa la care locuiește (din satul Pojoga, comuna Zam) şi nu s-a mai întors.

Poliţiştii au stabilit că femeia a mai plecat voluntar de la adresa unde locuiește, fiind găsită însă, de fiecare dată, în imediata vecinătate a satului.

La momentul plecării voluntare, femeia purta următoarele articole de vestimentație: pantaloni din lână (de culoare neagră), cămașă de noapte albastră cu imprimeu floral bleumarin, capot de culoare albastră cu imprimeu floral bleumarin, batic albastru din lână, ciorapi de culoare neagră și papuci de cauciuc de culoare neagră.

Semnalmente: față ovală, înălţime 1,65 m, greutate 80 kg., ochi căprui, păr grizonat, drept, ten alb.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistări femeii, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *