PNL cere socoteală premierului Viorica Dăncilă referitor la Formularul 600 şi la impozitul progresiv

PNL a anunţat vineri că va face orice pentru a se opune „demersurilor anti-româneşti şi anti-occidentale ale trupei conduse de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu”, iar premierul Dăncilă va trebui să explice cum va implementa programul de guvernare. Liberalii mai spun că Guvernul trebuie să explice şi „bâlbele” cu Formularul 600 şi impozitul progresiv.

„Este tot mai clar faptul că Dragnea şi vasalii săi din PSD şi ALDE vor forţa în Parlament şarje decisive pentru capturarea statului, îngenuncherea întreprinzătorilor privaţi, a celor cu profesii liberale şi a oricui va îndrăzni să-i conteste, precum şi pentru subordonarea politică a Justiţiei. În acelaşi timp, pentru a deturna atenţia, vor  declanşa noi campanii de dezinformare şi le vor continua pe cele începute”, anunţă PNL.

Liberalii mai spun că au datoria de a se opune tutoror „demersurilor anti-româneşti şi anti-occidentale ale trupei conduse de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu”.

De asemenea,aceştia au anunţat că îi vor cere socoteală premierului Viorica Dăncilă referitor la Formularul 600 şi la impozitul progresiv

„Vom cere socoteală premierului şi fiecărui ministru din guvernul de marionete impus de Dragnea. Să le explice românilor, în comisii şi de la tribuna Parlamentului, cum vor ieşi din minciunile şi bâlbele cu Formularul 600 şi sistemul de impozitare progresiv, de ce au amânat marile promisiuni, cum şi cu ce costuri vor realiza măreţul program de guvernare pe care doamna Dăncilă îl citeşte mecanic de pe o foaie”, mai anunţă PNL.

PNL mai afirmă că îşi va susţine în continuare proiectele de debirocratizare, menite să ajute patronii şi angajaţii şi vor „repara nedreptăţile făcute de Guvernul PSD-ALDE comunităţilor locale”.

“Avem obligaţia să ne luptăm pentru proiectele noastre de lege, în comisii şi în plen. Sunt proiecte care, printre altele, vin în sprijinul patronilor şi angajaţilor din sectorul privat, dau soluţii pentru debirocratizarea reală a instituţiilor cu care cetăţenii vin în contact, instituie măsuri pentru transparenţă şi corectitudine în achiziţiile publice, repară nedreptăţile făcute de Guvernul PSD-ALDE comunităţilor locale (diminuarea sumelor alocate administratiilor locale din impozitul pe venit), îi ajută pe pensionarii încadraţi în gradul I sau II de invaliditate”, afirmă liberalii.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.