PNL a desemnat candidatul pentru Primăria Vulcan

Partidul Național Liberal începe sondarea internă a candidaților care vor fi lansați în cursa electorală pentru alegerile locale de anul viitor. În acest sens, la Vulcan consilierul local PNL, Dănuț Anghel va intra în cursa electorală.

Biroul Politic Local al Partidului Național Liberal Vulcan a analizat activitatea organizației locale și a decis ca Dănuț Anghel să preia interimatul la conducerea organizației locale din municipiul Vulcan, dar și să candideze la alegerile locale de anul viitor.

“Sunt convins că PNL va câștiga anul viitor fotoliul de primar al municipiului Vulcan. După o lungă perioadă de timp Gheorghe Ile va trebui să facă loc unei persoane mai tinere, cu viziune și atitudine pentru ca municipiul Vulcan să se poată dezvolta. Mai mult decât atât, stiu că organizația PNL Vulcan va obține un rezultat foarte bun și la alegerile prezidențiale din acest an și va contribui decisiv la victoria Președintelui Klaus Iohannis”, susține Adrian Nicolae David, prim-vicepreședinte PNL Hunedoara.

În urma unor cercetări sociologice desfășurate la începutul lunii septembrie, consilierul local PNL Dănuț Anghel este liberalul care s-a poziționat cel mai bine în topul preferințelor celor intervievați și astfel a fost desemnat președinte interimar al organizației și candidat pentru funcția de primar al municipiului Vulcan.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *