PNL face echipă cu cetățenii în pregătirea celui mai ambițios proiect dedicat municipiului Hunedoara

Membrii organizației municipale Hunedoara a PNL, sub coordonarea liderului lor, Gherman Petre Lucian, cel care este și viitor candidat la funcția de primar, au declanșat o inedită consultare publică cu cetățenii municipiului. Liberalii lui Gherman consideră că, în echipă cu cetățenii, vor reuși să finalizeze cel mai ambițios proiect de dezvoltare a municipiului Hunedoara, un proiect sub mesajul simbolic „Hunedoara în primul rând”.

 

Online, cetățenii municipiului Hunedoara care vor să transmită ideile lor legate de viitorul orașului, pot face asta pe Internet accesând adresa de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgwHrqby38KbVXJ8p-o5hBM67y9fb9kBoZiCanBeL40gOAeQ/viewform

 

Municipiul Hunedoara merită o șansă de a reveni la viață, de a deveni un oraș puternic, viu, atractiv și pentru tineri, și pentru copii, și pentru seniori, și pentru investitori, și pentru turiști, un oraș luminos, de care să ne mândrim, în care să trăim bine și să credem în viitorul lui. Toate astea nu au fost posibile cu o administrație lipsită de viziune și încremenită în borduri și asfalt, precum cea din ultimii patru ani, a primarului pesedist Dan Bobouțanu. Bobouțanu a transformat Hunedoara într-un oraș fără cultură, fără investiții, chiar pierzând locuri de muncă și ținând orașul în mizerie.

Avem convingerea fermă că, într-o mare echipă a Hunedoarei, lucrurile pot fi schimbate. Tocmai de aceea, în proiectul nostru pentru Hunedoara, am considerat firesc să punem, în primul rând, ideile și dorințele cetățenilor: ei știu cel mai bine ce așteaptă de la viitor, ce au nevoie pentru a trăi bine, ce le-a lipsit în acești ultimi ani.

Așa se face că am pornit o campanie amplă de consultare publică, antrenând, astfel, toți cetățenii în proiectul de viitor la care PNL Hunedoara lucrează de multă vreme. Suntem plăcut surprinși să vedem că sute de cetățeni din municipiul Hunedoara s-au arătat deja interesați să participe la acest proiect liberal cu ideile lor, cu opiniile lor referitoare la dezvoltarea orașului nostru.

„Hunedoara în primul rând” este angajamentul meu și al colegilor mei din PNL. Este, în fapt, datoria noastră față de cetățeni, față de copiii și părinții noștri: să dăm viață și șanse de viitor Hunedoarei, orașul nostru.”, ne-a declarat Gherman Petre Lucian, președintele PNL municipiul Hunedoara.

Gherman Petre Lucian ne-a mai spus că și el, și colegii lui vor fi, și în perioada următoare, ca și până acum, între oameni, în cartierele Hunedoarei, pentru a afla direct ce cred cetățenii despre proiectul liberal și nevoia de schimbare.

Detalii privind derularea campaniei de consultare publică „Hunedoara în primul rând”, propusă de PNL, vor fi transmise în perioada care urmează.

Vom reveni, pe măsură ce vom afla noutăți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *