PNL are un nou consilier județean: pe Viorica Popescu

După demisia lui Dorin Gligor din partid, Viorica Popescu este cea care ocupă funcția de consilier județean din partea Partidului Național Liberal.

”Mă simt onorată că sunt în staff-ul de conducere al Consiliului Județean. Am lucrat în Consiliul Județean ani de zile, dar în executiv, pe funcții de conducere.  Acum revin de pe o altă poziție, aceea de funcție aleasă și sper ca toată experiența mea profesinală acumulată în cadrul Consiliului Județean să fie de folos în aprobarea, dezbaterea și chiar promnovarea anumitor proiecte de hotărâre care să fie de interes pentru județ. E greu să faci politică ca femeie, e mai greu să te adaptezi într-o lume condusă în special de bărbați, dar eu sper să fac față cu brio și să pot realiza ceva și să am susținerea primarilor și consilierilor pentru a realiza lucruri bune”, a declarat, pentru Replica-INFO HD, Viorica Popescu.

Viorica Popescu a fost director executiv al Direcției de Administrație Publică și Juridică a Consiliului Județean Hunedoara, iar timp de 10 ani a ocupat funcția de director general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara.

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.