PNL anunţă că va da în judecată PSD după ce Poşta Română a distribuit pliante ale social-democraţilor

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că liberalii vor da în judecată PSD după ce Poşta Română a distribuit pliante ale social-democraţilor.

„Vreau să anunţ că vom da în judecată Partidul Social Democrat pentru o mizerie inimaginabilă pe care a comis-o folosind Poşta Română. Încep prin a vă prezenta, este o comunicare din partea preşedintelui sindicatului liber din Poşta Română, domnul Brătianu, către filialele sindicatului liber din Poşta Română în care anunţă că s-a luat decizia în Comitetul Executiv al sindicatului liber din Poşta Română să încheie un protocol cu PSD. Preţul transformării Poştei Române de către Dragnea şi liderul din sindicatul liber din Poşta Română, Brătianu, este cuprins în această comunicare în care domnul Brătianu spune că trebuie să încheie acest protocol cu PSD pentru că va fi promovat un act normativ pentru introducerea personalului de distribuire pedestră şi a celui care lucrează în program permanent de noapte şi în categoria personalului ce lucrează în condiţii speciale. Să motivezi nişte reglementări care pot fi considerate normale în condiţiile dificultăţii muncii pe care o practică factorii poştali şi să transformi această posibilă reglementare în sprijinul angajaţilor din Poşta Română într-o formă de mită pe care o dă PSD prin intermediul lui Brătianu către angajaţii Poştei Române, deja frizează penalul. Şi alte angajamente şi promisiuni, se angajează reprezentanţii SLPR să participe prin reprezentanţii săi la întâlniri şi la dezbaterile candidaţilor PSD. Se angajează să ridice, în numele comunităţilor locale, probleme către conducerea PSD privitor la aceste probleme. Deci, acest protocol arată, practic, transformarea sindicatului din Poşta Română şi a Poştei Române, într-o filială a PSD, lucru pe care noi nu putem să îl acceptăm”, a declarat Ludovic Orban.

Liderul PNL a spus că factorii poştali sunt obligaţi ca odată cu distribuirea pensiei să înmâneze către fiecare pensionar „această mizerie ordinară, această fiţuică imundă, plină de minciuni gogonate, care este dovada cea mai clară că, de fapt, partidul de guvernământ s-a transformat într-o maşinărie de dezinformare şi de aruncare pe piaţă a unor minciuni inimaginabile despre PNL şi, evident, despre porcăriile pe care le fac ei”.

„Deci, repet, fiecare factor poştal este obligat, sub semnul ameninţării pierderii locului de muncă, să distribuie această porcărie, această mizerie produsă de creierele bolnave ale liderilor PSD, care arată disperarea şi ruperea de realitate a acestor derbedei politici care au pierdut orice urmă de normalitate şi de bun simţ în acţiunea publică. În cursul acestei fiţuici imunde sunt pomenite nişte mizerii inimaginabile care nu au nicio legătură cu realitatea, că PNL vrea reducerea salariului minim pe economie, o minciună gogonată. PNL vrea creşterea salariului minim pe economie dar în urma unei negocieri între patronate şi sindicate. De asemenea, spune o mizerie care este ceva care frizează o ticăloşie maximă, că PNL vrea să oprească toate ajutoarele pentru pensionari, pentru bolnavii de cancer şi pentru alte categorii vulnerabile. O asemenea minciună, nu a îndrăznit nimeni, niciodată să spună despre PNL”, a mai declarat Orban.

Ludovic Orban a precizat că PNL, ca parte a PPE, susţine proiectul, unul dintre cele mai importante proiecte ale candidatului popular la preşedinţia Comisiei Europene, Manfred Weber, care este o unire a întregii cercetări la nivel european pentru combaterea cancerului.

„Cum să spui o asemenea mizerie? Cum să-ţi baţi joc de nişte oameni care se află în suferinţă aruncând asemenea minciuni gogonate despre adversarii tăi politici? În continuare, îmi este greu să vă spun toate porcăriile şi toate minciunile care sunt prezente în această fiţuică, la adresa PNL. Culmea culmilor, spune că PNL a votat împotriva majorării alocaţiilor pentru copii. Adică, nemernicii care s-au opus amendamentului PNL de majorare a alocaţiilor pentru copii îndrăznesc să trimită către toţi cetăţenii români minciuna că Partidul Naţional Liberal s-a opus majorării alocaţiilor pentru copii, în condiţiile în care ei au votat împotriva amendamentului şi din cauza lor nu s-au majorat alocaţiile începând cu luna martie, adică, mai precis, PSD a furat o alocaţie majorată pentru copil, alocaţia pe luna martie, ori tu să trimiţi o asemenea minciună… Dar pe ce lume trăiesc aceşti oameni care nu mai au niciun fel de legătură cu realitatea, care îşi imaginează că românii mai pot să înghită minciunile nenorocite pe care le scornesc, care sunt împotriva evidenţei şi împotriva realităţii şi împotriva adevărului?”, a adăugat liderul PNL.

Orban a anunţat că PNL va da în judecată Partidul Social Democrat pentru „această mizerie”.

„De asemenea, studiem baza legală, să vedem în ce condiţii Poşta Română s-a transformat într-un instrument de manipulare pus la dispoziţia PSD-ului. Poşta Română  trebuie să servească cetăţenii români, trebuie să servească  pensionarii şi să le ducă acasă pensii, nu să le ducă mizeriile PSD-ului scornite în laboratoarele de dezinformare, care nu fac altceva decât să distrugă orice urmă de normalitate în societatea românească, iar în cazul în care găsim baze legale, vom acţiona în judecată, inclusiv conducerea Poştei Române, şi dacă avem informaţii că liderii de sindicat forţează angajaţii din Poşta Română să distribuie astfel de gunoaie în precampania electorală, îi vom acţiona în judecată şi pe ei”, a mai spus Ludovic Orban.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *