Poftiți la un altfel de concert!

Un concert inedit este programat a avea loc, mâine, la Casa de Cultură din Uricani. Acolo va avea loc, în premieră, un concert de vibrafon și marimbă. Percuționistul Alexandru Anastasiu se pregătește să îi încânte pe participanți.

Intitulat ”Autumn Vibes”, concertul de vibrafon și marimbă reprezintă o călătorie muzicală inedită și o experiență deosebită pentru public, cu atât mai mult cu cât protagonist al spectacolului artistic este percuționistul Alexandru Anastasiu, împreună cu grupul de percuționiști ”Autumn Vibes Percussion”.

Percuţionistul Alexandru Anastasiu este unul dintre cei mai valoroşi instrumentişti ai tinerei generații de muzicieni din România. Solist la vibrafon şi marimbă, muzicianul Alexandru Anastasiu a activat în mai multe orchestre simfonice şi grupuri de muzică de cameră și este absolvent al bursei japoneze Yamaha pentru instrumente de percuţie. Compozitor și interpret, Alexandru Anastasiu și trupa sa de percuționiști, vor aduce pe scena de la Uricani vibrațiile toamnei în cadrul unui concert ce face parte din turneul național ”Autumn Vibes”.

Concertul de vibrafon și marimbă de la Uricani va avea loc sâmbătă, 14 septembrie 2019, cu începere de la ora 18,00. Intrarea publicului în sala de spectacol este liberă.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.