Politică, frate! Regrete pentru Dragnea și noi alegeri în PSD Hunedoara

Plângând după Dragnea – pe care îl consideră „un bun român”, „condamnat politic”, „care a vrut să-și apere poporul” -, liderul pesediștilor hunedoreni, Laurențiu Nistor, a dat startul alegerilor în organizațiile locale ale social-democraților hunedoreni.

Mai vrea un mandat

Într-o conferință de presă, organizată săptămâna trecută, la Deva, de PSD Hunedoara (județeana de partid, n.n.), liderul local Laurențiu Nistor a anunțat că, începând cu a doua decadă a lunii august și până la începutul lunii septembrie 2019, vor avea loc alegeri pentru funcțiile de conducere din organizațiile locale de la nivel de comune, orașe și municipii. De asemenea, Nistor a precizat că, deși ar putea să mai întindă propriul mandat de președinte PSD județul Hunedoara câteva luni, și-l pune la bătaie în 7 septembrie 2019, când va fi organizată o conferință județeană de alegeri la social-democrați.

„Vrem să intrăm în alegeri cu echipe bine structurate. (…) Trebuie să și recunosc că, de vreo 5 ani, nu s-au mai făcut alegeri (în structurile PSD Hunedoara, n.n.)…”, a declarat Laurențiu Nistor.

Cei care vor să îl înfrunte pe Laurențiu Nistor – care își dorește, evident, încă un mandat în fruntea PSD Hunedoara (județeana, n.n.) -, au la dispoziție, conform statutului partidului, termen până în 31 august 2019 să depună candidaturile în scris.

Nistor: „Dragnea, un bun român”

Cu aceeași ocazie, dintr-o datorie de suflet și partid, ne gândim, liderul pesediștilor hunedoreni a ținut să aducă un omagiu public celui ce a fost liber și acum este după gratii, Liviu Dragnea. Fără comentarii, declarația lui Laurențiu Nistor: „Liviu Dragnea este condamnat politic și o spun foarte clar. Este condamnat politic pentru că era un bun român, un om care a vrut să-și apere țara, să-și apere poporul”.

Scaune mari și scaune mici!

În plus, pentru a-și impresiona posibilii contra-candidați la funcția supremă pe județ în PSD, dar și pe noi toți, cei de dincolo de PSD, liderul hunedorean al social-democraților a încercat o capcană intelectuală pe care, pentru a nu fi declarați răutăcioși, nu o vom comenta, ci doar o vom prezenta ca atare. Zice Nistor: „Mă știți că niciodată nu țin de scaun… Și, apropo de scaun!…  (Se) Zice că niciodată să nu te așezi pe un scaun care să fie mai înalt decât teancul de cărți pe care l-ai citit. Așa că nu o să mă vedeți pe scaune de-alea înalte, cocoțate: mai bine așa, mai jos.”.


Nota de subsol

În bună tradiție politică hunedoreană, Nistor a adus în conferința de presă și conducerea Consiliului Județean Hunedoara, pentru un raport de activitate, chiar dacă „partidul nu se amestecă, în niciun fel, în treaba CJ”!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *