POLITICĂ HUNEDOREANĂ: Florin Cîțu a devenit favoritul noii conduceri PNL Hunedoara

Deși, la conferința de alegeri din 15 iulie, delegații din organizațiile locale PNL din județul Hunedoara păreau mai degrabă favorabili continuității liberale cu Ludovic Orban în frunte (judecând după atitudinea din timpul discursurilor invitaților), se pare că noua conducere aleasă a PNL Hunedoara a decis să-l sprijine, la Congres, pe Florin Cîțu. Spunem „se pare” pentru că nu există o poziție oficială, ci doar, după mai noul obicei politic românesc, o postare de ieri pe rețele de socializare în care președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu, își asumă sprijinul final pentru Florin Cîțu, „alături de colegi”.

Până la apariția unei poziții oficiale a PNL Hunedoara, preluăm mesajul postat pe Facebook de președintele organizației, Vetuța Stănescu:

„PNL – #echipacâștigătoare

S-a scris mult și s-a discutat și mai mult in ultima perioadă, despre alegerile interne ale Partidului Național Liberal. Fiind o persoană echilibrată, am considerat că este util pentru echipa din care fac parte, pentru filiala pe care o conduc, să vorbesc mai puțin și să îmi ascult mai mult colegii.
Este extrem de dificil să alegi între Ludovic Orban și Florin Cîțu. Îi cunosc foarte bine pe amândoi, le știu capacitatea de muncă, loialitatea fată de oameni, dorința de inovare și reformă, patriotismul de care dau dovadă și perspectivele fiecăruia dintre ei.
Dar, fiind o persoană cu mult simț al responsabilității, consider că un politician trebuie să facă alegeri și să le însușească, până la capăt. Asumarea deciziei este foarte importantă pentru traiectoria omului politic.
Cred cu tărie că România are nevoie de schimbări fundamentale, la nivelul modului în care se face politică, la nivelul administrației centrale, practic este nevoie de o reformă totală. Omul care a reușit să construiască o formidabilă echipă în jurul său și in jurul acestui deziderat este Florin Cîțu.
Cu onoare și mândrie mă alătur acestei echipe și îmi asum, alături de colegii mei, că vom face performanță în administrație, vom fi mereu alături de oameni și vom construi un viitor mai bun pentru Romania!
Județul Hunedoara este în #echipacâștigătoare”
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, ochelari de vedere şi interior

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.