Polițiștii hunedoreni s-au jucat de-a școala rutieră cu preșcolarii de la o grădiniță din Deva

Creșterea gradului de siguranță rutieră- activități educativ-preventive desfășurate de polițiștii hunedoreni pentru  preșcolari și elevi

La data de 14 octombrie 2022, în cadrul proiectului de Educație rutieră – responsabilizarea participanților la trafic pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, polițiștii Serviciului Rutier Hunedoara și cei ai Biroului Siguranță Școlară, au desfășurat activități informativ-preventive la Grădinița ,,Episcop Gurie Georgiu” din mun. Deva.

Copiilor le-au fost prezentate normele rutiere ce trebuie respectate în calitate de pieton, biciclist și pasager auto. De asemenea, preșcolarii au participat activ la activități de punere în practică a normelor rutiere prezentate, în acest sens fiind folosit covorul rutier.

Totodată, polițiștii au prezentat laboratorul mobil din dotarea Serviciului Rutier. La activitate au participat 27 de copii și 5 cadre didactice.

Polițiștii hunedoreni vor continua astfel de activități pe tot parcursul anului școlar, în cât mai multe unități școlare din județ.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *