Pompieri avansați în grad cu ocazia Zilei Naționale a României

În cadru festiv, în prezența prefectului județului Hunedoara, Fabius Kiszely, cu ocazia Zilei Naționale a României a avut loc, la sediul I.S.U. Hunedoara, ceremonia de înaintare în gradul  următor înainte de termen a unor ofițeri și subofițeri, trecerea în corpul ofițerilor și decernarea de distincții și premii pentru pompierii care s-au remarcat în cadrul profesional.

Astfel, doi ofițeri au fost înaintați în grad înaintea expirării stagiului minim la gradul de locotenent colonel și maior, 5 subofițeri au fost avansați la gradele de plutonier adjutant și plutonier adjutant șef iar un maistru militar la clasa a II-a.

Trei subofițeri au avansat în corpul ofițerilor în urma unor concursuri, aceștia primind noile grade cu această ocazie.

De asemenea, trei subofițeri au primit distincții onorifice iar o angajată, personal civil, s-a pensionat după 13 ani de activitate în cadrul I.S.U. Hunedoara.

Inspectorul șef al I.S.U. Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean, spune că aprecierea militarilor vine în urma faptelor deosebite săvârșite de aceștia pe timpul misiunilor încredințate, pentru salvarea de vieți și pentru rezultate merituorii obținute în activitate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *