Ponta, despre Mărginean: ”A trădat și a pierdut alegerile de bun ce a fost”

Fostul premier Victor Ponta se va implica în alegerile din data de 5 noiembrie de la Deva. Anunțul a fost făcut pe pagina acestuia de Facebook, într-o postare în care a făcut referire și la candidatura lui Petru Mărginean.

”Și acum avem alegeri la Deva – din partea PSD va candida …… ați ghicit – un domn care a venit acum de la PNL (după ce a fost PC – a ajuns primar pe USL – a trădat imediat și a pierdut în 2016 alegerile de bun ce a fost)! Dar lui Liviu Dragnea îi plac trădătorii și traseiștii – normal! Așa că eu am decis să mă implic și la Deva – o să susțin pe cineva alături de care nu îmi va fi rușine să merg în campanie pe stradă! Și eu și colegii mei de la ProRomânia! Să văd acum ce mai spuneți – cine trădează alegătorii PSD?”, este de părere Victor Ponta.

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Ponta, despre Mărginean: ”A trădat și a pierdut alegerile de bun ce a fost”

  • 10 octombrie 2017 la 15:01
    Permalink

    Ponta stia de dragnea can erau ” sholder to sholder” ?
    PSD-ul l-a propulsat pe Ponta in cea mai inalta functie si acum tradeaza partidul pentru „prietenul” sau Dragnea . Cand erau prieteni nu stia ca fusese la PDL. Nu el a transferat terenurile la Consiliul lui Dragnea ? Demagogie de refulat ! 🙁 Iar Margineanu e nou ” membru” al PSD ! 🙂 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *