Prefectul Județului Hunedoara | Comunicat de presă

Începând de astăzi, Spitalul Județean de Urgență Deva are o nouă echipă de conducere.

Consiliul Județean Hunedoara a numit echipa de management a celei mai importante unități sanitare din județ, potrivit hotărârii Parlamentului României pentru încuviințarea Stării de alertă și a măsurilor instituite prin H.G. nr. 394/2020 privind declararea stării de alertă și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Prefectul Județului Hunedoara, Vasilică Potecă, asigură noua conducere, de colaborare permanentă și de sprijin instituțional, în interesul pacienților, al personalului medico-sanitar și al unui act medical și administrativ de calitate.

De asemenea, prefectul județului mulțumește fostei echipe manageriale, formată din dr. Daniela Glodeanu și dr. Marius Blendea pentru profesionalismul și responsabilitatea pe care le-au demonstrat în coordonarea activității Spitalului Județean de Urgență, ceea ce a determinat ieșirea unității medicale din lista națională a spitalelor “COVID 19”.

Totodată, întregul corp medical de la Deva a dat dovadă în fiecare moment al activității, de implicare și dedicare pentru grija față de pacienți și pentru aplicarea tuturor măsurilor sanitare luate în vederea  prevenirii și combaterii efectelor pandemiei, precizează prefectul județului Hunedoara.

Acum, când noua conducere numită de Consiliul Județean Hunedoara preia administrarea, Spitalul Județean de Urgență funcționează în condiții normale și poate asigura tratament de specialitate pacienților din județul Hunedoara.

 

Biroul de presă

Un comentariu la „Prefectul Județului Hunedoara | Comunicat de presă

  • 26 mai 2020 la 7:32
    Permalink

    „, în interesul pacienților, al personalului medico-sanitar și al unui act medical și administrativ de calitate.”? Serios? Păi nici măcar nu ți se răspunde la telefon, dacă suni la spital, de unde dracu’ interes?! Adunătură de hahalere, toți sunt o apă și-un pământ!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *