Prefectura Hunedoara: O nouă întâlnire privind situația de la Termocentrala Mintia

O nouă întâlnire a fost convocată astăzi de prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, pentru a se asigura că sunt luate toate măsurile legale privind punerea în siguranță a tuturor instalațiilor termocentralei Mintia, care și-a încetat astăzi activitatea.

La discuțiile care au avut loc la Instituția Prefectului au participat și subprefecții Oana Andreea Biriș și Lorincz Szell.

Potrivit rapoartelor prezentate, la termocentrala Mintia sunt luate, conform prevederilor legale, toate măsurile pentru protejarea bunurilor și asigurarea în continuare a mentenanței instalațiilor care se vor afla în operare.

Au intrat deja în activitate atât angajații firmei de pază cât și muncitorii care vor supraveghea funcționarea, întreținerea și reparațiile instalațiilor, acolo unde acest lucru se impune.

La întâlnire au fost prezenți Administratorul Special al Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Roșu, directorul CEH, Samuel Dioane, reprezentantul Administratorului Judiciar al CEH, Emil Gros și conducerea  Federației sindicale „Energetica”. Din partea Primăriei municipiului Deva au participat viceprimarul Ferdinand Pogocsan, Administratorul public Traian Berbeceanu și directorul tehnic Mircea Davidescu.

 

Prefectura Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *