Premiați pentru spirit civic!

Pentru spiritul civic de care au dat dovadă, 10 locuitori ai municipiului Brad au fost premiaţi, astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale ce a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Brad.

Poliţiştii au dorit să le mulţumească, astfel, cetăţenilor care fac cinste comunităţii şi constituie un model demn de urmat. Cei zece au primit diplome de recunoştinţă din partea poliţiştilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă în diferite situaţii. Aceştia, pe parcursul anului, au găsit pe raza localităţi diferite sume de bani (acte, carduri bancare etc.), pe care le-au predat Poliţiei, care, în cel mai scurt timp, le-a restituit proprietarilor.

Iniţiativa a aparţinut Poliţiei Municipiului Brad şi a fost susţinută de conducerea IPJ HUNEDOARA şi de Primăria Municipiului Brad.

Ce au făcut, să merite recunoașterea

  • o femeie care a găsit, în data de 02.02.2018, în parcarea unui magazin din Brad 3.600 lei, într-o plasă, suma pierdută de o femeie  din comuna Vaţa de Jos.
  • o altă brădeancă a găsit, în data de 22.03.2018, pe strada Minerilor, în fața unei brutării, un portmoneu cu 238 de lei și un card bancar BCR, aparținând unei femei, din municipiul Brad
  • o femeie, în data de 15.04.2018, a găsit un portmoneu cu mai multe carduri bancare, apartinand unui bărbat care le-a pierdut în incinta unei farmacii.
  • un bărbat din municipiul Brad a găsit, in data de 29.04.2018, pe tejgheaua benzinariei unde lucreaza o borseta cu un portmoneu 600 de lei, un permis de conducere şi un card bancar  apartinanad unui alt bărbat, care le-a uitat, după ce a alimentat autoturismul.
  • femeie a găsit, in data de 09.08.2018, un portmoneu pe strada Republicii din mun. Brad, cu 968 lei şi mai multe documente aparţinând unei alte femei, din municipiul Brad;
  • un brădean a găsit, în data de 27.09.2018, in zona autogarii, un portmoneu cu 13 lei, o carte de identitate, un permis de conducere, carduri şi documente aparţinând unui bărbat din localitate.
  • o femeie din Brad a găsit în incinta unui  magazin, un portmoneu cu cartea de identitate, un card bancar, 10 bonuri de masa şi  165 lei, aparținând unei femei din localitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.