Premierul Marcel Ciolacu va veni în județul Hunedoara

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat joi că luni va fi o şedinţă extraordinară de guvern pentru a rezolva situaţia de la Complexul Energetic Hunedoara, el afirmând că este vorba de a proteja locurile de muncă a celor 2.000 de angajaţi. Premierul a mai anunţat că vineri se va duce personal acolo pentru a-i asigura pe oameni că îşi pot continua activitatea şi că îşi vor primi salariile în continuare pentru munca depusă.

„Luni vom avea o şedinţă extraordinară de guvern pentru a rezolva situaţia de la Complexul Energetic Hunedoara. Este vorba de a proteja locurile de muncă a celor 2.000 de angajaţi. Mâine mă voi duce personal acolo pentru a-i asigura pe oameni că îşi pot continua activitatea şi că îşi vor primi salariile în continuare pentru munca depusă”, a spus premierul în şedinţa de Guvern.

Şeful Executivului a arătat că se bucură că în sfârşit pe ordinea de zi a şedinţei se află mai multe hotărâri legate de realizarea unor conducte de gaze.

Sunt patru asemenea proiecte de interes naţional în Olt, Mehedinţi, Timiş şi Bihor. Aceste gazoducte sunt esenţiale şi trebuie finalizate în aşa fel încât, odată cu exploatarea gazelor din Marea Neagră, să putem duce gazul românesc în cât mai multe comunităţi ale ţării”, a subliniat premierul Ciolacu.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *