Primăria Deva se reorganizează. Vor dispărea 168 de posturi de conducere, de execuție și funcții contractuale

Primăria Deva va fi mai eficientă și mai aproape de cetățenii municipiului Deva. Astfel că,  în urma ședinței ordinare  care a avut loc în această zi, mai multe funcții de conducere, de execuție și contractuale au fost desființate. Primarul Devei, Florin Nicolae Oancea, anunță că toți funcționarii publici  din cadrul instituției vor fi testați profesional. Noua organigramă va funcționa cu un număr de 168 de posturi mai puțin.

„Astăzi, 15 octombrie 2020,  a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Deva în care s-a aprobat în unanimitate Hotărârea nr. 387/2020  privind reorganizarea Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Deva și a instituțiilor publice din subordinea Consiliului Local.

Vreau să le mulțumesc tuturor consilierilor locali în funcție că au votat cu toții această inițiativă a mea.

În urma reorganizării s-au desființat 168 de posturi reprezentând funcții publice de conducere, de execuție și funcții contractuale, și s-a realizat o economie la bugetul local de aproape 1.000.000 lei în fiecare lună.

Scopul principal al acestei reorganizări este însă cel de a eficientiza activitatea funcționarilor Primăriei în relația cu cetățenii municipiului Deva.

În mandatul meu de primar am constatat că mulți deveni sunt nemulțumiți de modul în care unii dintre angajații Primăriei își îndeplinesc obligațiile de serviciu în relația cu publicul.

În consecință, toți funcționarii  primăriei vor fi testați profesional.

Vă garantez că profesioniștii care vor rămâne în urma testării vor fi cu adevărat în slujba dumneavoastră”, face cunoscut, primarul Florin Oancea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *