Primăria Deva a plătit astăzi încă trei aparate performante pentru Spitalul Județean de Urgență Deva

Primăria Municipiului Deva a achitat astăzi, 6 noiembrie 2020, o nouă tranșă de bani din bugetul local către Spitalul Județean de Urgență Deva.

Municipalitatea a virat suma de 538.691,99 lei pentru  secțiile Cardiologie și ORL, în baza contractului de asociere încheiat între Municipiul Deva, prin Consiliul Local și Spitalul Județean de Urgență Deva.

Banii au fost utilizați pentru cumpărarea unui ecograf multidisciplinar de înaltă performanță cardiovascular și  a unei sonde de ecografie transesofagiană (examinarea inimii cu ultrasunete) pentru secția de Cardiologie și a unui microscop chirurgical pentru ORL.

Primăria Municipiului Deva a alocat Spitalului Județean în anul 2020, în total, suma de 3.018.511 lei. Banii au fost  destinați achiziționării de aparatură și echipamente pentru  dotarea diferitelor secții ale spitalului – cardiologie, interne, urologie, chirurgie, obstretică-ginecologie, ortopedie, oftalmologie, ORL, în funcție de solicitările medicilor specialiști.

Chiar dacă Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva este în subordinea Consiliului Județean Hunedoara și nu a Primăriei Deva, vom continua să susținem financiar această unitate spitalicească pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor medicale destinate devenilor dar și locuitorilor județului Hunedoara.

 

 

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *