Primăria Deva anunţă că oraşul va primi sprijin în lupta împotriva coronavirusului de la municipalitatea din China cu care este înfrăţit

Primăria Deva anunţă că municipalitatea Yancheng, China, cu care oraşul este înfrăţit, va oferi sprijin, constând în asistenţă medicală sau materiale de care este nevoie în lupta împotriva coronavirusului.

Primarul din Deva, Nicolae-Florin Oancea, şi prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, au cerut sprijinul oficialităţilor din oraşul Yancheng, localitate din Republica Populară Chineză cu care municipiul Deva este înfrăţit, pentru a lupta cu COVID-19.
„În urma discuţiilor purtate în această perioadă de către cele două instituţii cu reprezentanţii municipalităţii din Yancheng a fost conceput un plan de activităţi şi măsuri ce vor fi implementate în foarte scurt timp, în scopul limitării şi reducerii efectelor pandemiei de Coronavirus în municipiului Deva şi în judeţul Hunedoara. Sprijinul va consta atât în asistenţă medicală, bunuri sau alte materiale de care devenii şi hunedorenii vor avea nevoie”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Primăriei Deva.
Primarul oraşului chinez a transmis şi un mesaj devenilor, într-o scrisoare.
”Primarul oraşului Yancheng, domnul Cao Lubao, a adresat într-o scrisoare un mesaj de sprijin locuitorilor municipiului Deva. Domnia sa îşi exprimă încrederea că devenii vor trece cu bine de această încercare (…)”, mai transmite Primăria Deva.

viewscntnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *