Primăria Deva prelungeşte termenul pentru plata cu bonificație a impozitelor locale!

Primăria Municipiului Deva – Direcția Impozite și Taxe Locale aduce la cunoștința contribuabililor persoane fizice și juridice prelungirea, până la data de 30 iunie 2020, inclusiv, a termenului de plată a impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport aferent primului semestru al anului.

Până la aceeași dată va fi acordată și bonificația de 5% pentru plata integrală a obligațiilor fiscale la bugetul local.

Prelungirea termenului până la 30 iunie 2020, inclusiv, este valabilă și pentru depunerea raportului de evaluare a clădirilor nerezidențiale și a cererilor privind scutirea de la plata impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport, potrivit Codului Fiscal.

Toate aceste modificări sunt reglementate prin Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 29/2020 privind unele măsuri economice și fiscal-bugetare.

Informații suplimentare cu privire la plata obligațiilor fiscale locale se pot obține la numărul de telefon 0254.215.417, de luni până joi – între orele 8:30-16:30 sau vineri – între orele 8:30-14:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *