Primăria Deva susține financiar organizarea balurilor bobocilor de la liceele din municipiu

Am avut astăzi, la Primărie, o întâlnire cu reprezentanți ai elevilor de la Liceul de Arte ,,Sigismund Toduță” Deva și cu directorul unității de învățământ, prof. Alina Sîrbu.

Ne-au solicitat sprijin pentru a putea organiza Balul Bobocilor în data de 7 octombrie 2022, la Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva.

I-am asigurat de susținerea administrației publice locale în organizarea acestui eveniment și vom aloca liceului suma de 4000 de lei.

Am hotărât să sprijinim în mod egal și celelalte unități de învățământ unde se va organiza Balul Bobocilor, cu aceeași sumă de 4000 de lei.

În acest fel, bobocii din unităţile de învățământ devene vor putea să îşi înceapă experienţa de licean într-un mod plăcut şi conform tradiţiei.

Consider că un Bal al Bobocilor nu este un simplu eveniment ci și un mod prin care elevii învață să comunice, să își descopere unii altora calitățile și ce este mai important să lucreze în echipă. Este un mare câștig al organizării unui astfel de eveniment.

Balul Bobocilor este important pentru elevii de clasa a IX-a și așteptat cu nerăbdare și emoție de către aceștia.

Le-am promis elevilor că voi participa la Balul Bobocilor pentru a ne bucura împreună de acest moment deosebit din viața copiilor noștri.

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.