Primăria pune la bătaie 500.000 lei pentru idei ale cetăţenilor care schimbă comunitatea!

Primarul Devei, Florin Nicolae Oancea, face publică o postare pe rețeaua de socializare Facebook, în care încurajează cetățenii municipiului Deva să se implice în proiecte prin care s-ar putea moderniza și crește calitatea vieții în comunitatea orașului Deva.

”Tu decizi pentru Deva!” – 500.000 de lei în acest an, pentru idei ale cetăţenilor care schimbă comunitatea!

Am supus aprobării Consiliului Local al Municipiului Deva alocarea pentru acest an a sumei de 500.00 de lei pentru continuarea programului de bugetare participativă, lansat de Primăria Municipiului Deva. Consilierii locali au votat în unanimitate acest proiect în şedinţa ordinară din 28 ianuarie.

Bugetarea participativă încurajează cetăţenii oraşului să se implice direct în proiectele viitoare ale Devei.

Orice persoană care are domiciliul sau reşedinţa în municipiul Deva şi a împlinit 18 ani poate depune un proiect care să schimbe în bine calitatea vieţii în comunitatea noastră.

Bugetul maxim alocat fiecărui proiect este 100.000 de lei.
Toate proiectele depuse vor trece printr-o etapă de evaluare şi vor fi apoi supuse votului cetăţenilor. Proiectele cu cele mai multe voturi vor fi puse în aplicare de municipalitate.

Toate informaţiile privind bugetarea participativă (regulament, domeniile în care se vor încadra propunerile de proiecte şi criteriile pe care trebuie să le îndeplinească acestea, calendarul de desfăşurare a programului, precum şi formularul pentru depunerea proiectelor) vor fi disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Deva.”

Împreună modernizăm Deva!

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva”- se arată în postarea de pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.