Primarul Devei, Florin Oancea, ținta unor atacuri calomnioase, demontate de către Agenția Națională de Integritate

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a fost ținta unor atacuri care s-au dovedit a fi nejustiticate, în timpul campaniei electorale. Acesta a fost acuzat că ar fi într-o situație de incompatibilitate și ar fi cercetat de Agenția Națională de Integritate. Florin Oancea a solicitat instituției să verifice acest aspect. Primarul Devei a primit răspunsul oficial din partea Agenției Naționale de Integritate pe care l-a postat pe Facebook alături de un mesaj.

„Ca urmare a afirmațiilor calomnioase apărute în spațiul public, în timpul campaniei electorale, cum că m-aș afla într-o situație de incompatibilitate și sunt cercetat de Agenția Națională de Integritate, am solicitat A.N.I. să mă verifice sub acest aspect și să prezinte un punct de vedere oficial.

După cum A.N.I. precizează în documentul atașat (foto), pe care l-am primit în cursul zilei de ieri, ”nu a fost identificată nicio lucrare de evaluare în care să aveți calitatea de persoană evaluată respectiv nu a fost întocmit niciun raport de evaluare în ceea ce vă privește”.

Este încă o dovadă că am fost supus unei operațiuni de denigrare de cea mai joasă speță, pe toată durata campaniei electorale, de către niște contra-candidați care nu au putut depăși nivelul frustrărilor personale și minciunilor ordinare.

Așa au încercat să câștige funcția de Primar al Devei, prin minciună și manipulare, în cea mai murdară campanie electorală din ultimii 30 de ani.

Doar că devenii nu i-au crezut!

Eu sunt un om cinstit, cu credință în Dumnezeu și iubire față de semeni. Devenii, în mare parte, mă cunosc. Așa am fost și așa voi rămâne!

Vă mulțumesc, dragi deveni, pentru că m-ați sprijinit și m-ați votat și nu ați plecat urechea la minciuni!

Acum am în față un mandat complet și am alături echipa de consilieri locali ai PNL pe care dumneavoastră ați votat-o. Împreună cu ei și cu dumneavoastră pornim în forță la acest drum de patru ani, în care proiectele începute și multe alte proiecte noi se vor materializa.

Pentru mine, asta contează: bunăstarea devenilor și dezvoltarea Devei.

În rest, sper ca frustrații care m-au calomniat să găsească drumul spre lumină!”, a scris Florin Oancea în postarea de pe rețeaua de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *