Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, “ortac” alături de petroșenenii lui

La Petroșani se face tot ce este posibil pentru a se reduce riscul contaminării cu Covid-19! Se spală străzile, scările blocurilor, parcurile, iar în instituțiile școlare se acționează cu dezinfectante achiziționate în regim de urgență. Tiberiu Iacob-Ridzi este prezent întotdeauna când este cel mai mult nevoie de el, solidar cu nevoile urbei, ale cetățenilor. Se implică, ajută, cere public oamenilor să respecte solicitările autorităților, stă de vorbă cu ei și răspunde solicitărilor, se consultă și intervine atunci când constată nereguli și slăbiciuni.

Lucrurile sunt sub control, petroșănenii văd că se fac eforturi pentru ca ei să fie în siguranță. Oamenii știu că au pe cine să se bazeze în momente critice, pentru că, spre deosebire de alți primari, Iacob-Ridzi nu și-a câștigat mandatele mințindu-i! Din acest motiv, la Petroșani, Ridzi a fost votat, pe parcursul timpului, iar și iar.

Lucrul în mină, în subteran cu ortacii , l-a învățat devreme lecția solidarității cu oamenii care au nevoie să fie ajutați, l-a călit pentru a lua decizii grele în momente critice, astfel încât atunci când a ajuns în politică s-a dovedit a fi om de acțiune, nu palavragiu.

Ridzi cere personal ajutor celor despre care știe că pot ajuta: prieteni, antreprenori, colegi din politică! Ridzi ajută, inspiră, liniștește, dă încredere, conduce și administrează. Ridzi, un primar adevărat, este în primul rând al frontului împotriva Covid-19!

 

Monica Pană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *