Profesorii universitari îmbracă echipamentul sportiv

Profesorii universitari de la Universitatea Petroșani îmbracă echipamentul sportiv. Dascălii vor disputa un meci demonstrativ. Profesorii universitari vor îmbrăca tricourile clubului Știința și vor disputa meciul cu jucătorii echipei Jiul Petroșani. Este unul dintre evenimentele premergătoare acțiunilor dedicate aniversării celor 70 de ani de existență ai Universității Petroșani.

“Suntem la lună distanță de momentul în care Universitatea din Petroșani, va sărbătorii 70 de ani de existență, și pentru că studenții sunt în vacanță, am considerat că cea mai bună propagandă pentru Universitatea noastră și Valea Jiului este o competiție sportivă. În 4 mai 2018, vom organiza Cupa Universitas – Ediția a 4 a, care va aduce la baza sportivă a universității 12 echipe de elevi din Valea Jiului, Hațeg și Gorj pentru a promova prin sport Universitatea din Petroșani, dar astăzi avem onoarea și privilegiul de a face propagandă Universității din Petroșani, dar și a onora două mari cluburi sportive ale Văii Jiului – Jiul Petroșani și Știința Petroșani, cu sprijinul a 15 sportivi de mare valoare ai Văii Jiului, care au evoluat în prima ligă de fotbal din România”, spune prof. univ. dr. ing. Eduard Edelhauser, team managerul echipei de fotbal a profesorilor.

Evenimentul este susținut de echipa de fotbal a profesorilor, compusă din 15 profesori amatori în fotbal dar care se întâlnesc cu gloriile fotbalistice pentru a aduce locuitorii Văii Jiului mai aproape de sport și de educația universitară

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *