Program restricționat la Telecabina de la Cetatea Deva, începând din 28 martie 2021

Program restricționat la Telecabina de la Cetatea Deva începând din 28 martie 2021 din cauza măsurilor impuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19

Telecabina care facilitează accesul pe Cetatea Deva funcționează începând de duminică, 28 martie 2021,  după un nou program, potrivit reprezentanților Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva care administrează monumentul istoric.

Din cauza măsurilor instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2 și conform Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Hunedoara nr. 48/26.03.2021 privind noile măsuri stabilite în contextul pandemiei de COVID-19, Telecabina de la Cetatea Deva va funcționa între orele 8:00 și 18:00.

Ultima urcare cu Telecabina va fi la ora 17:30, iar ultima coborâre la ora 17:50.

Turiștii care doresc să viziteze Cetatea Deva la pas o vor putea face zilnic, după același program restricționat, între orele 8:00-18:00.

La călătoria cu Telecabina precum și în spațiul public deschis, pasagerii sunt rugați să respecte toate regulile și măsurile instituite la nivel național pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID – 19.

 

Biroul de presă/Primăria Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *