Proiect pentru sănătate, în pericol

Un proiect de peste 7 milioane de lei care prevede modernizarea infrastructurii medicale este în pericol. Autoritățile locale de la Vulcan nu reușesc să găsească o firmă care să implementeze proiectul privind modernizarea ambulatoriului de specialitate din localitate. Proiectul a fost scos la licitație, pentru a doua oară, și se caută constructor. Proiectul are o valoare de peste 7 milioane de lei.

”Nu a fost depusă nicio ofertă sau au fost depuse oferte care, deși pot fi luate în considerare, nu pot fi comparate datorită modului neuniform de abordare a soluțiilor tehnice și/sau financiare. Propunerea financiară nu este corelată cu elementele propunerii tehnice ceea ce ar putea conduce la executarea defectuoasă a contractului, sau constituie o abatere de la legislația incidentă, alta decât cea în domeniul achizițiilor publice. Astfel, comisia de evaluare a hotărât conform art137, alin (3), lit. d), din HG 395/2016 să admită oferta dumneavoastră ca fiind considerată „oferta inacceptabilă” ”, arată motivul anulării procedurii.

Mai exact, nicio firmă de profil nu a depus ofertă pentru realizarea lucrărilor.

Modernizarea Ambulatoriului Spitalului Municipal Vulcan, proiect de mare anvergură pentru municipiul Vulcan, care primește finanțare de la Uniunea Europeană. Contribuția locală pentru acest proiect este de doar 2% din valoarea cheltuielilor eligibile, adică 213.985 lei. Toate spațiile din ambulatoriul spitalului din Vulcan vor fi reabilitate, iar cabinetele medicale vor fi dotate.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *