Deva: Un spațiu de joacă și recreere va fi amenajat în cartierul Grigorescu

ANUNȚ DE INFORMARE ACHIZIȚIE PUBLICĂ – Proiectare și execuție spațiu de joacă în cartierul Grigorescu

 

Direcția de Asistență Socială Deva a publicat, marți, 20 septembrie 2022, pe SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice – http://www.e-licitatie.ro/pub), anunțul cu nr. ADV1315971, pentru achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții „Amenajare spațiu de joacă pe strada Nicolae Grigorescu”, din municipiul Deva.

Valoarea estimată a achiziției: 189.313,60 lei (fără TVA).

Data limită pentru depunerea ofertelor: 23 septembrie 2022, ora 12:00.

Durata contractului:

– 60 zile – proiectare (proiect tehnic, detalii de execuție, verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic și detaliilor de execuție și asistență tehnică din partea proiectantului)

– 90 zile – faza de execuție a lucrărilor (termenul curge de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor)

Spațiul de joacă pentru copii va fi amenajat în cartierul Nicolae Grigorescu, între Blocurile de locuințe sociale nr. 3 și nr. 4, va ocupa o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și va include diferite elemente specifice, printre care un ansamblu modular cu tobogane și tunel de trecere, leagăne, carusel, balansoare, ladă de nisip etc.

De asemenea, în zonă vor fi montați stâlpi de iluminat cu panouri fotovoltaice și piese de mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi).

În prezent, în cartierul Nicolae Grigorescu nu este amenajat niciun spațiu de joacă și recreere.

Realizarea investiției urmărește crearea unui spațiu de joacă plăcut și sigur pentru copii, încurajând astfel mișcarea și activitatea fizică în rândul acestora, dar și conexiunea lor cu mediul natural.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.