Promovabilitate de 100% la un liceu din județul Hunedoara

Un liceu din județul Hunedoara are promovabilitate de 100% la examenul de bacalaureat. Este vorba de Seminarul Teologic Ortodox „Sfânta Ecaterina” de la Prislop, acolo unde toți cei 16 candidați care au susținut examenul de bacalaureat au fost declarați admiși. Cea mai mică medie de admitere de la Seminarul Teologic din Prislop a fost 6.18, iar cea mai mare medie a fost de 9.76.

La Colegiului Național Decebal Deva s-au înscris la prima etapă a examenului de bacalaureat 181 de absolvenți. Dintre aceștia, 5 candidați au fost declarați respinși la examen.

Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani se “duelează” cu Colegiul Național Decebal din Deva. Cele două unități de învățământ mereu au concurat pentru titulatura de cel mai bun colegiu. Astfel, la liceul din Petroșani, cel mai bun din Valea Jiului, doar 3 din cei 150 de candidați au fost declarați respinși. De precizat este faptul că unul dintre candidați provine dintr-o serie anterioară.

La Colegiul Național Regina Maria din Deva, din cei 161 de candidați încsriși la examenul de bacalaureat, doar 2 au fost declarați respinși.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *