PSD Vulcan nu respectă afișajul electoral

PSD Vulcan nu respectă afișajul electoral. Un cetățean al municipiului Vulcan a depus o plângere prin care solicită ca PSD Vulcan să intre în legalitate în ceea ce privește prevederile legate de campania electorală. Omul a reclamat faptul că PSD Vulcan are afișe electorale în locuri nepermise și/sau fără acordul proprietarului.

Biroul Electoral de Circumscripție Electorală nr.7 Vulcan a analizat plângerea și a constatat că ”din dovezile atașate, afișele electorale ale candidatului PSD sunt lipite atât pe geamurile spațiului care aparține UAT Vulcan fără acordul proprietarului, aflat la parterul blocului G3, de pe strada N. Titulescu cât și pe stâlpii de iluminat public de pe Strada Plesnitoarei„.

Biroul Electoral de Circumscripție Electorală Nr. 7 din Vulcan a dispus ca afișele electorale lipite pe geamuri și stâlpii de iluminat să fie îndepărtate. Mai mult decât atât, plângerea va fi trimisă Poliției Vulcan și Autorității Electorale Permanente, instituții care trebuie să dispună măsuri specifice în acest caz.


Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.