Angajați forțați să participe la mitingul PSD

Angajații societăților de stat, ai primăriilor sau ai unor instituții de stat sunt forțați să participe la mitingul organizat de PSD pentru susținerea democrației. Grupul civic Geeks for Democracy a lansat site-ul MitingcuJapca.ro , iar hunedorenii au început să reclame presiunile la care sunt supuși.

“Directorul întreprinderii a dat o directivă către șefii de sectoare ca 25 de mașini a câte 5 oameni fiecare să meargă la mitingul PSD. Oamenii sunt obligați să meargă pentru a-și păstra funcția. Probabil același ordin l-au primit și directorii celorlalte exploatări miniere din Valea Jiului, toți fiind numiți politic”, este unul dintre mesaje.

O situație similară este reclamată și în zona Brad.

“În Brad, HD, la sanator oamenii sunt obligați să meargă (li s-a spus că e pentru susținerea familiei tradiționale). Același lucru se întamplă și în cadrul primăriei Brad sau a altor comune conduse de PSD din HD”, arată o altă postare.

La Vulcan, potrivit  reclamației, asistații sociali sunt cei care trebuie să participe la mitingul organizat de PSD.

“Primarul orașului, Gheorghe Ile, pune presiune pe cei ajutați social amenințându-i că le va fi tăiat ajutorul în cazul în care aceștia nu participă la mitingul PSD”, arată un alt utilizator.

Reclamațiile din țară și județ pot fi vizualizate http://www.mitingcujapca.ro/exemple.htm

 

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *