Deva: Un tânăr a încercat să smulgă un copil de 2 ani, din brațele mamei sale. Cetățenii aflați în zonă s-au implicat în prinderea individului

UPDATE: Din ultimele informații, polițiștii afirmă că inițial individul în cauză a reușit să se îndepărteze câțiva metri, cu copilul în brațe până când a fost prins de persoanele aflate la fața locului, ceea ce înseamnă că, potrivit probatoriului, urmărirea penală va fi extinsă.

Panică într-un parc din centrul Devei. Un tânăr de 29 de ani, a încercat să smulgă un copil de 2,5 ani, din brațele mamei sale, pe motiv că acesta ar fi copilul lui. Bărbatul a fost reținut de către cetățenii aflați în zonă până la venirea poliției. Din informațiile primite individul urmează să fie internat la spitalul din Zam.

„Astăzi, în jurul orei 13:10, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin intermediul serviciului apelului de urgență 112 cu privire la faptul că, în zona Piața Arras, din Deva, un tânăr de 29 de ani (posibil sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor pshioactive) fără motiv ar fi încercat să smulgă un minor din brațele mamei sale. Minorul nu a suferit vătămări corporale, iar tânărul a fost reținut de trecători până la sosirea polițiștilor, care s-au deplasat, în cel mai scurt timp, la locul faptei.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Biroului Ordine Publică Deva, care l-a imobilizat pe tânăr și l-a condus la o unitate medicală în vederea evaluării psihiatrice.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale care se impun”, informează IPJ Hunedoara.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *