Răzvan Mareș: ”Decât la PSD, mai bine în Congo!”

Replica-INFO HD a scris, în exclusivitate, AICI, despre tentativa eșuată a celor de la PSD de a-l racola pe viceprimarul Devei, Răzvan Mareș (PSRO), în postura de candidat la Primăria Devei.

În emisiunea ”Vocea Străzii” de vineri, Răzvan Mareș a ținut să sublinieze că ”Decât la PSD, mai bine în Congo!”, dând asigurări că niciodată nu va face parte din rândul social democraților. 

”Decât să mă duc eu vreodată la PSD, să fiu pesedist, mai bine plec în Congo! Promit! Uite, aici, aveți mărturie, mă uit și în cameră. În cameră mă uit și vă spun clar: decât la PSD, mai bine în Congo!”, a declarat Răzvan Mareș.

Viceprimarul Devei a povestit și despre episodul încercării celor din PSD de a-l convinge să se înscrie în partidul lor: 

”Într-adevăr, am fost la Consiliul Județean invitat în biroul domnului Andronache. A ajuns și domnul Nistor și mi s-a făcut această propunere. Răspunsul meu a fost categoric ”Nu!”. Am mulțumit frumos pentru ofertă, mi s-a spus că ”faci parte dintr-un partid mic, hai mai bine la noi, tu câștigi Deva și ai un partid puternic în spate”. (…) Întâlnirea a avut loc înainte ca ei să-și lanseze cei trei candidați. Am considerat-o o glumă, un cancan dacă vreți și nici nu am luat-o în seamă”, a povestit Răzvan Mareș.

Având în vedere că liderii PSD ai județului neagă faptul că ar fi avut loc această întâlnire, Mareș a precizat și că ”am vrut să cer înregistrările de la Consiliul Județean cu faptul că m-am aflat în instituție, doar că nu mai rețin exact ziua în care am fost și am avut această discuție”. Însă, cum știe luna în care a avut loc întâlnirea, Mareș spune că intenționează să ceară înregistrările din toată această perioadă.

Anamaria NEDELCOFF

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Răzvan Mareș: ”Decât la PSD, mai bine în Congo!”

  • 2 iulie 2017 la 11:12
    Permalink

    Nu e nici o paguba daca merge in Congo ! Acolo insa politica e mai dificila . Aici nimeni nu le-ar simti lipsa , nici lui nici celorlalti „politruci” (din toate partidele fara discriminare 🙂 ) ,

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.