Deva: S-au reabilitat termic două blocuri pe fonduri europene

Un bloc reabilitat termic = facturi mai mici la energie, îmbunătățirea aspectului estetic al clădirii și condiții de confort mai bune pentru locatari

 

Vă prezentăm astăzi încă două blocuri din municipiul Deva, reabilitate termic pe fonduri europene:

  • Blocul 79 de pe strada Bejan
  • Blocul P5 de pe strada Titu Maiorescu.

Valoarea totală a proiectului de ,,Creștere a eficienței energetice a blocului de locuințe 79 de pe strada Bejan din municipiul Deva” este de 928.554,59 lei.

 

Valoarea totală a proiectului de ,,Creștere a eficienței energetice a blocului P5 de pe strada Titu Maiorescu din municipiul Deva” este 623.575,37 lei.

Creșterea eficienței energetice a blocurilor duce la scăderea costurilor pentru asigurarea confortului termic cu peste 40%.

 

Așteptăm toate asociațiile de proprietari din Deva să se înscrie în programul de finanțare destinat creșterii eficienței energetice a blocurilor de locuit.

Mai multe informații referitor la documentele necesare care trebuie depuse și pașii care trebuie urmați pentru a obține aceste finanțări, puteți afla de la colegii de la Serviciul Programe Dezvoltare din cadrul Primăriei Municipiului Deva care vă stau la dispoziție.

Persoane de contact: Marineta Popovici, Mariana Miha și Dorina Popoviciu,  telefon 0254.233800 și e-mail: programe.dezvoltare@primariadeva.ro

 

 

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.