Reabilitare urbană cu fonduri europene

Zona urbană degradată din municipiul Orăștie va fi modernizată. Autoritățile locale au scos la licitație un contract a cărui valoare este de peste nouă milioane de lei și presupune lucrări de construcții și instalații cu utilaje, echipamente și dotări, inclusiv montajul acestora pentru obiectivul de investiții “Amenajarea de spații verzi publice cu acces nelimitat în zona urbană degradată ”Stadion Mecanica” din municipiul Orăștie, județul Hunedoara”.

În cadrul contractului vor avea loc lucrări pentru asigurarea utilităților necesare obiectivului “alimentare cu energie electrică, apă și canalizare; execuție lucrări de construcții și instalații; amenajare spaţii verzi (parc şi grădină); construire anexă administrativă, împrejmuire, alei pietonale și carosabile, amenajare parc şi grădină, teren sintetic multifuncțional, skate park, zonă fitness şi loc de joacă copii, supraveghere video, reţea wireless, instalaţie de irigaţii, scenă evenimente, fântână arteziană, rezervor beton armat, dren amenajare sistem drenaj. Montaj echipamente și dotări montaj echipamente: amenajare parc şi grădină, construire anexă administrativă montaj dotări: scenă evenimente, zonă fitness şi loc de joacă copii”.

Contractul mai presupune modernizarea iluminatului exterior, supraveghere video+WIFI fântână arteziană, instalaţie de irigaţii – hidro.

Valoarea estimată a contractului este 9.133.957,09 lei fără TVA, lucrările fiind finanțate din fonduri europene. Contractul presupune execuția lucrărilor de construcții si instalații cu utilaje, echipamente și dotări, inclusiv montajul acestora pentru obiectivul de investiții “ Amenajarea de spații verzi publice cu acces nelimitat în zona urbană degradată ”Stadion Mecanica” din municipiul Orăștie, județul Hunedoara”.

Termenul de execuție a lucrărilor prevăzute în contract este de maxim 12 luni,  termen ce se calculează de la data  emiterii ordinului de începere a lucrărilor de către autoritatea contractantă și până la încheierea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *