Reacţia Facebook după ce unii utilizatori ai platformelor de socializare au reclamat probleme de funcţionare

Facebook a anunţat miercuri că lucrează să rezolve problemele de funcţionare întâmpinate de unii utilizatori la trimiterea de fişiere media pe platformele sale de socializare, inclusiv pe WhatsApp şi Instagram, transmite Reuters.

Peste 14.000 de utilizatori au raportat probleme pe Instagram şi peste 7.500, respectiv 1.600 pe Facebook şi WhatsApp, potrivit site-ului de monitorizare Downdetector.com.

Harta de monitorizare în timp real a Downdetector.com a arătat că problemele au apărut în principal în părţi ale Europei şi în Statele Unite.

Facebook s-a confruntat cu una dintre cele mai mari probleme de funcţionare în luna martie, când unii utilizatori din întreaga lume nu au putut accesa Facebook, Instagram şi WhatsApp timp de 24 de ore.

În ceea ce priveşte Facebook, problemele au început să apară miercuri, la ora României 16.00, în ţări din Europa şi în zona centrală şi de est a Statelor Unite.

WhatsApp a fost indisponibil în America de Sud şi în Europa centrală, iar cât priveşte Instagram au fost raportate probleme în toate ţările din Europa şi în Statele Unite.

Pe Instagram nu s-au putut încărca imagini, la fel pe Facebook, în timp ce pe WhatsApp n-au putut fi transmise mesaje audio.

Anul acesta, platformele social media s-au confruntat cu mai multe situaţii de acest tip. În luna aprilie, timp de 3 ore, ele au fost indisponibile la nivel mondial.

viewscntnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *