Refacerea centurii municipiului Petroșani, în procedură de licitație

Centura municipiului Petroșani a fost ruptă, în data de 26 septembrie după ploile torențiale care au căzut. Municipalitatea a scos la licitație contractul de lucrări pentru refacerea carosabilului. 188.083 de lei sunt estimate a costa lucrările de refacere a DN66 pe o lungime de 0,08 km aflat în localitatea Petroșani km 130+480 afectat de calamități.

Guvernul a alocat fonduri pentru refacerea centurii municipiului Petroșani. Este vorba de suma de 219.000 lei din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, bani ce vor putea fi utilizați astfel încât porțiunea afectată din drumul care traversează Petroșaniul să fie cât mai repede refăcută. Ofertele pot fi depuse până în data de 11 noiembrie.

Potrivit documentelor, lucrările pe DN 66 – șoseaua de centură, au termen de finalizare 45 de zile de la data emiterii ordinului de începere a contractului.

Între timp, se mențin restricțiile de urma inundațiilor. Drumul este în proprietatea CNAIR și în administrarea Primăriei Municipiului Petroșani.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *