Restartarea Organizației PNL a municipiului Hunedoara continuă

Liberalismul hunedorean, aflat în pericolul de a deveni irelevant sub conducerea lui Petre Lucian Gherman, caută noi repere organizatorice după înlocuirea acestuia cu Mircea Claudiu Costa, primarul comunei Cerbăl.

Seniorii liberali din municipiu și-au ales, la sfârșitul săptămânii trecute, noua conducere pentru un mandat de 4 ani, în prezența președintelui filialei județene a PNL Hunedoara, deputata Vetuța Stănescu, a președintelui PNL Municipiul Hunedoara, Mircea Costa, a președintelui OSNL PNL Hunedoara, filiala județeană, Nelu Ardeleanu, și a președintelui TNL municipiul Hunedoara, Tiric Cristian.

Președintele nou ales, Dănuț Viorel Presură, pensionar militar, fost lucrător în Sistemul Penitenciar, actualul Secretar General al PNL mun. Hunedoara și purtătorul de cuvânt al liberalilor hunedoreni, a declarat pentru redacția Replica:

„Weekend-ul a fost fructuos pentru seniorii liberali, cei care și-au asumat și au dus greul politicii liberale pe meleagurile hunedorene de la evenimentele din decembrie 1989.
Avem un plan nou de strategie care se va adresa direct membrilor seniori liberali și va realiza acea punte necesară între celelalte organizații subsecvente organizației de bază pentru a promova ideile și politicile liberale. Din componența Biroului nostru politic, fac parte nume grele ale liberalilor”

Componența Biroului OSNL – Filiala Hunedoara este următoarea:

 🔹 Președinte: Presură Dănuț Viorel

 🔹 Primvicepreședinți: Moisa Gheorghe -Petrovici Adam

 🔹 Vicepreședinți: Ciotlăuș Mariana, Danilă Traian, Buzea Constantin; Ranta George;

 🔹 Secretar General: Lascău Tatiana

 🔹 Membri: Achim Victor, Artean Mircea, Băgescu Octvian, Bucaleț Victor, Jitian Ssimion, Puiu Maria, Mureșan Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.