Restricții de circulație pe autostrada A1 Deva – Nădlac

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, în intervalul orar 09:00 – 17:00, pe autostrada A1 Deva – Nădlac, între kilometrii 513-521, pe ambele sensuri de deplasare, între comunele Pișchia și Orțișoara, județul Timiș, se efectuează lucrări la panourile de semnalizare rutieră. Din acest motiv, vor fi restricționate banda de urgență și prima bandă.

De asemenea, tot astăzi, până la ora 12:00, vor avea loc lucrări de reparații a carosabilului pe autostrada A1 Deva-Nădlac, pe următoarele tronsoane kilometrice:

  1. km. 493+500 de metri – 495, sensul către Nădlac, localitatea Remetea Mare, județul Timiș, fiind restricție de circulație pe banda de urgentă și banda nr. 1;
  2. km. 496+500 de metri – 499+500 de metri, sensul către Nădlac, localitatea Giarmata, județul Timiș, fiind restricție de circulație pe banda de urgentă și banda nr. 1;

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *