Restricții de circulație pe autostrada A1 Deva – Sibiu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 17 mai, pe autostrada A1 Deva – Sibiu sunt impuse mai multe restricții de circulație, în urma unor lucrări, astfel:

– km. 273 – 271+900 de metri, pe raza localității Săliște, jud. Sibiu, sensul de deplasare Deva-Sibiu, sunt instituite restricții de circulație pentru prima bandă și cea de urgență, în vederea efectuării de lucrări de asfaltare a carosabilului, începând cu ora 08:00;

– km. 279+500 de metri – 278+100 de metri, sensul de deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Săliște, jud. Sibiu, sunt instituite restricții de circulație pentru a doua bandă,  în vederea efectuării lucrărilor de reparații a parapetului median, în interval orar 08:00 – 15:00;

– km. 376 – 377, pe ambele sensuri de deplasare, pe raza localității Șoimuș, jud. Hunedoara, sunt instituite restricții de circulație pentru a doua bandă,  în vederea efectuării lucrărilor de reparații a parapetului median, în interval orar 08:00 – 16:00.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.