Restricţii de circulație pe Autostrada A1, Sibiu – Deva

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu traficul restricționat ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții normale pe A2 București-Constanța, A1 București-Pitești, DN1 București-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu.

La kilometrul 340 al autostrăzii A1, pe sensul Deva către Sibiu, în zona localității Orăștie, județul Hunedoara, este restricționează circulația pe prima bandă și pe cea de urgență, până la începutul lunii septembrie pentru efectuarea unor lucrări de reparație la rostul de dilatație.

Pentru a permite executarea unor lucrări de reabilitare a unui pod feroviar, deplasarea trenurilor pe secția de cale ferată 901 va fi în perioada 10.08.2020 – 25.09.2020 întreruptă la kilometrul feroviar 197+550 de metri, între stațiile CF Milcov și Slătioara, județul Olt. În această perioadă, CFR va asigura transbordarea călătorilor între stațiile CF Slatina și Piatra-Olt cu mijloace auto.

Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *