Restricții pe DN 66, la Petroșani. O comisie va analiza situația cauzată de inundații

O comisie de specialitate va evalua pagubele produse de surparea unei bucăți din șoseaua de centură a municipiului Petroșani. În urmă cu o săptămână o bucată din DN 66 s-a surpat în zona municipiului Petroșani, în urma ploilor abundente. Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, a efectuat o vizită de lucru în zona afectată, acesta fiind însoțit și de membrii comisiei de evaluare.

”M-am întâlnit cu membrii comisiei de specialitate pentru constatarea și evaluarea pagubelor produse în urma fenomenelor hidrometeorologice periculoase în data de 26.09.2020 în municipiul Petroșani, comisie care evaluează pagubele produse în urma surpării unei porțiuni de drum de pe șoseaua de centură DN66. Se pun la punct toate detaliile pentru ca lucrările de reabilitare a acestui tronson să înceapă cât mai repede posibil, astfel încât, pe acest sens, să se circule în condiții normale”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Între timp, se mențin restricțiile de circulație pe DN 66 – șoseaua de centură, până la remedierea problemelor apărute la finele săptămânii trecute. Drumul este în proprietatea CNAIR și în administrarea Primăriei Municipiului Petroșani, iar banii pentru repararea acestei șosele intens circulate vor veni din fonduri guvernamentale.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.