Reţinut de poliţişti la scurt timp după ce a pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat din Simeria, cu intenţia de a sustrage bunuri

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată, faţă de un tânăr de 28 de ani, din Timişoara (care locuieşte fără forme legale pe raza oraşului Simeria) cu privire la care au stabilit că, în noaptea de 13/14.11.2017, a pătruns prin efracţie  (spargerea uşii de acces) în locuinţa unui simerian în vârstă de 95 de ani, pe care l-a agresat, cu intenţia de a-i sustrage bunuri.

Activitatea infracţională a tânărului a fost întreruptă de fiul victimei, care a sosit la domiciliu, astfel încât tânărul nu a reuşit să sustragă vreun obiect de valoare din locuinţă.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de  ore a tânărului. Acesta a fost prezentat, în cursul zilei de ieri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

 

Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *