Ridzi: „Alocările de bani de la Consiliul Județean Hunedoara au fost făcute în bătaie de joc”

„Alocările de bani de la Consiliul Județean Hunedoara au fost făcute în bătaie de joc”, asta este părerea lui Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani despre modul în care Consiliul Județean Hunedoara a repartizat sumele de bani pentru echilibrarea bugetelor locale. 250.000 de lei este suma primită de municipalitatea de la Petroșani.

„Alocările de bani de la Consiliul Județean Hunedoara au fost făcute în bătaie de joc. Suntem al treilea municipiul ca mărime din județul Hunedoara cu peste 40 de mii de locuitori și am primit 250 de mii de lei, mai puțin decât a primit o comună cu 1000 de locuitori. Demagogia celor de la PSD din Consiliul Județean Hunedoara este în floare, și nu a ținut doar în campanie. Au fost alocați doar 16% primăriilor PNL din suma totală, deci este clar că acești bani au fost acordați doar pe criterii politice. Guvernul PNL a acordat sume de bani către toate primăriile indiferent de culoarea politică. Tot Guvernul a fost cel care a continuat să facă plăți prin PNDL, CNI, prin ANL indiferent de culoarea politică a primarului sau a consiliului local. Este vorba despre banii noștri ai tuturor nu doar de banii PNL-ului sau ai PSD-ului. Președintele consiliului județean care spunea în campania electoral că toți cetățenii sunt la fel arată că a mințit. Exemplul elocvent este la Consiliul Județean Bihor unde domnul Bolojan a împărțit sumele de bani în mod corect tuturor primarilor”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Municipalitatea de la Petroșani implementează mai multe proiecte care necesită cofinanțare. 10 proiecte ale Primăriei Petroșani au nevoie de o cofinanțare de peste 8 milioane de lei în acest an. CJ Hunedoara a alocat doar 250.000 de lei pentru echilibrarea bugetului municipalității de la Petroșani.

 

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *