Robert Muzsic: “Nu există niciun conflict de interese”

Consilierul local, Robert Muzsic, declară că nu este în conflict de interese. ANI a constatat că Robert Muzsic s-ar fi aflat în conflict de interese în perioada 2012-2016. Acesta declară că își va demonstra nevinovăția în instanță.

“Ei, în loc să se uite atent la acte, iau doar sesizările în calcul, fără a vedea punctele de vedere. Punctul de vedere care mi l-au cerut a fost acum doi ani de zile, am argumentat cu probe că nu există niciun conflict de interese. Am venit în sprijin cu articolul 90 care este invocat, potrivit căruia, consilierii locali, consilierii județeni, care au funcția de președinți, vicepreședinți, directori generali, administratori sau cenzori sau alte funcții de conducere și calitatea de acționar sau asociat în societăți cu capital privat sau capital majoritar de stat atunci devin incompatibili. Eu nu am avut aceste funcții. Eu nu am nicio emoție.

Oficial, nu am primit acest raport al ANI. Când o să-l primesc oficial îl voi contesta în instanță”,  a declarat pentru REPLICA – INFO HD, Robert Muzsic, consilier local la Hunedoara.

Potrivit ANI, Robert Muzsic s-a aflat în conflict de interese administrativ.

“Pe durata mandatului de consilier local 2012 – 2016 a participat la deliberarea și adoptarea a 18 hotărâri ale Consiliului local pentru S.C. Eco Sid S.R.L., societate comercială în cadrul căreia persoana evaluată a deținut funcția de Șef Birou Serviciul Administrativ și de la care a obținut venituri”, potrivit ANI.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 77 din Legea nr. 161/2003, ale art. 75, lit. c) și art. 77 din Legea nr. 393/2004 și art. 46 din Legea nr. 215/2001.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *