România 2018 – drumuri ca în secolul trecut!

Irina ONESCU, primar al comunei Petriș (Arad)

„Am transmis astăzi o adresă către C.N.A.I.R pentru a le solicita să intervină cât mai urgent cu lucrări de reabilitare pe artera rutieră DN7 (E68), sectorul de drum național aflat pe raza comunei Petriș, de la intersecția cu DJ707 către Deva, până la limita cu județul Hunedoara, comuna Zam.DN7 este unul dintre cele mai aglomerate drumuri din vestul ţării, asigurând legătura cu frontiera Spaţiului Schengen.
Nu știu dacă va avea vreun efect inițiativa noastră, dar realitatea este că respectivul tronson reprezintă un pericol pentru toți șoferii care îl tranzitează, cu atât mai mult cu cât în această perioadă a concediilor traficul se intensifică pe Valea Mureșului. Dovadă stau numeroasele accidente și incidente rutiere petrecute deja din cauza carosabilului distrus.
Dacă era necesară o sesizare oficială pentru a se lua măsuri în acest sens, atunci sper ca mesajul nostru să fie cu folos.
Până când vom vedea rezultate eu vă doresc tuturor călătorii plăcute și sigure!
Aveți grijă la drum!”

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.