România va fi deschisă turismului extern

Ministrul Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, a anunţat, joi seară, că România se deschide turismului extern, lucru pe care l-au cerut toate organizaţiile de profil. Acest lucru este posibil după ce autorităţile au eliminat restricţiile cu privire la persoanele care aveau voie să intre în ţară.

România va fi deschisă turismului extern. Practic, s-a elimiat din Hotărârea de Guvern care reglementează lucrurile acestea lista persoanelor care aveau dreptul să vină. Pe lângă criteriile generale pentru ţările din listele roşii, galbele şi verzi mai era şi o listă a persoanelor care aveau voie să vină în ţară. Această listă este eliminată. În momentul acesta, practic,  România este deschisă şi turismului extern”, a anunţat, joi seară, Claudiu Năsui.

Ministrul a precizat că a fost un lucru cerut de către mai toate organizaţiile de profil din turism.

”Au fost şi discuţii bilaterale. Acum avem o regulă clară şi generală, aplicabilă tuturor ţărilor, deci este un lucru foarte bun”, a mai declarat Năsui.
Autorităţile au actualizat, joi seară, lista ţărilor considerate cu risc epidemiologic şi măsurile care se impun persoanelor care vin din acestea.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *