Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru maşinile de mare tonaj, în perioada Rusaliilor Catolice

Autorităţile din Ungaria anunţă restricţii de circulaţie, în perioada 27-29 mai, pentru autovehiculele de mare tonaj, din cauza sărbătorii Rusaliilor Catolice. Şoferi vor staţiona, în această perioadă, în parcări special amenajate, până la reluarea circulaţiei.

Autorităţile de frontieră din Ungaria au transmis că în acest sfârşit de săptămână, când creştinii catolici celebrează Rusaliile, circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe teritoriul Ungariei.
Restricţia este valabilă din 27 mai, ora 7.00, până în 29 mai, ora 23.00. Circulaţia maşinilor de mare tonaj se va derula după un program stabilit.
În intervalele vizate de restricţii şoferii automarfarelor au obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la reluarea circulaţiei pe drumurile publice din Ungaria.
„Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei vor ţine legătura permanent cu autorităţile de frontieră din Ungaria în vederea dispunerii unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului la ridicarea restricţiilor”, a transmis Poliţia de Frontieră Oradea.
În intervalul orar respectiv, traficul de călători şi autoturisme prin punctele de trecere a frontierei se va desfăşura în condiţii normale, iar Poliţia de Frontieră anunţă că a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru derularea unui trafic fluent si asigurarea unui control operativ şi eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *