S-au înregistrat încă două decese la persoane confirmate cu coronavirus, ambele din Hunedoara

Autorităţile au anunţat, duminică seară, că încă două persoane confirmate cu coronavirus au decedat, fiind vorba despre o femeie de 75 de ani şi un bărbat de 82 de ani, ambii din judeţul Hunedoara. Niciunul dintre cei doi nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, duminică seară, că s-au înregistrat două noi decese la persoane confirmate cu noul coronavirus.

Este vorba despre o femeie de 75 ani, din judeţul Hunedoara.

”În data de 24.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv”, au transmis autorităţile.

Potrivit acestora, decesul a survenit în data de 26 martie la Spitalul Municipal Hunedoara- Secţia ATI. Femeia suferea de bronhopneumopatie cronică obstructivă.

De asemenea, a fost anunţat decesul unui bărbat de 82 de ani, tot din judeţul Hunedoara.

”În data de 25.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timişoara. Rezultatul testării din data de 29.03.2020 a fost pozitiv”, au mai transmis autorităţile.

Decesul a survenit în data de 25 martie la Spitalul Municipal Hunedoara-Secţia ATI. Bărbatul suferea de neoplasm digestiv stadiul III şi hemoragie digestivă superioară.

”Niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cunoscut cu caz confirmat”, a mai transmis Grupul de Comunicare strategică.

Numărul deceselor la persoane confirmate cu noul coronavirus a ajuns la 42.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *