S-a furat… parcarea!

„S-a furat… parcarea!”, așa își încep angajații  Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara informarea. Oficialii DRDP Timișoara au rămas uluiți după ce au constatat că au fost furate elementele de fier forjat montate în spațiul de refugiu de la DN 76. Drumul face legătura între Brad și Groși. Hoții au sustras și mobilierul stradal din parcare.

S-a furat… parcarea! Echipa SDN Deva aflată pe DN 76 a sesizat că din parcarea de la km 42+150, între Brad și Groși, jud. Hunedoara, au dispărut elementele din fier forjat montate în spațiul de refugiu. Parcarea a fost amenajată în cadrul proiectului de reabilitare a DN 76. Au fost furate băncile, masa, coșurile de gunoi, precum și alte elemente din fier forjat. Asemenea furturi au fost reclamate către Poliție și în trecut, SDN Deva constituindu-se parte civilă”, arată lucrătorii de la DRDP Timișoara.

Dosarul a fost înregistrat la Poliție cu “autor necunoscut”. În aceste condiții, făptașul sau făptașii sunt aproape imposibil de identificat.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *